Training

Ik heb veel ervaring als trainer. Sinds 2004 leidde ik vele mensen op tot mediator. Eerst bij Pro Education. En van 2008 tot begin 2014 bij de School voor Mediation, waar ik mede- oprichter van was. Daarnaast heb ik vele trainingen op het gebied van mediationvaardigheden, onderhandelen en pre-mediation gegeven aan overheden, organisaties en bedrijven.

Mediationvaardigheden

Steeds meer bedrijven, organisaties en overheden passen met succes mediationvaardigheden toe. Zij zorgen daarmee voor een effectievere communicatie en voorkomen daarmee ook dat een situatie of conflict escaleert of ontspoort. Dat leidt tot minder klachten- en conflict procedures. En een besparing van tijd en geld. Met als groot bijkomend voordeel een grotere tevredenheid bij klanten en medewerkers.
In de maatwerk-training leert en traint u de basis- mediationvaardigheden rondom conflicten. Meer info…

Supervisie

Ik ben sinds 2001 actief als MfN registermediator en begeleidde met succes reeds vele arbeidsgeschillen, overheidsgeschillen, zakelijke geschillen, samenwerkingsproblemen en burenruzies en familiekwesties. Daarnaast was ik in 2012 en 2103 MfN instituutsassessor.
Deze kennis en ervaring stel ik graag beschikbaar aan beginnende mediators of aspirant mediators die met vragen of kwesties rondlopen. Meer info…

………………………………………………………………………………………………………………………………………

Belangstelling?  Bel 06 45260769 of mail naar nanneke@barkman-co.nl