mr. Nanneke Barkman

Ik ben sinds 2001 mediator en gespecialiseerd in arbeids-, samenwerkings- en overheidsconflicten. Verbonden aan onder meer de rechtbank Utrecht en Raad van State begeleidde ik met succes reeds vele arbeidsgeschillen, overheidsgeschillen, zakelijke geschillen, samenwerkingsproblemen en burenruzies.
Van 2008 tot 2014 was ik betrokken bij de School voor Mediation, waar ik één van de oprichters van was. Daar verzorgde ik onder meer de Basisopleiding Mediation voor Professionals en de Specialisatieopleiding Arbeidsmediation. Voordien was ik vanaf 2004 trainer bij Pro Education voor de Masterclass Mediation. Daarnaast heb ik bij verscheidene bedrijven en (semi) overheden vele medewerkers getraind in mediationvaardigheden, onderhandelen en pre-mediation.

Daarnaast coach ik sinds 2007 individuen en teams. In toenemende mate ben ik de individuele coachtrajecten, vanwege de bijzonder positieve effecten, wandelend in de natuur gaan doen.

Eerder was ik werkzaam als jurist (o.a. Raad van State) en communicatieadviseur bij overheid (o.a. gemeente Rotterdam) en bedrijfsleven.

Anderen zeggen over mij: vriendelijk, een goed luisteraar, analytisch, enthousiast, respectvol en resultaatgericht.

& co

Als dat noodzakelijk of wenselijk is, kan er een co-mediation worden gehouden: een mediation met twee mediators. Ik werk samen met mediators van verschillende achtergronden. Daardoor kan er altijd met een bij de situatie passende co-mediator worden gewerkt.