Coaching

Ik coach mensen die in hun werk, leven of onderlinge samenwerking vastlopen. Door de coachgesprekken krijg je zicht op je eigen behoeften/drijfveren en doelen en, als dat van toepassing is, op die van de ander. Er wordt stilgestaan bij de mogelijkheden die er zijn om de situatie te veranderen en jouw doel of de gezamenlijke doelen te bereiken. Ik volgde verscheidene trainingen op het gebied van coaching (life-coaching, geweldloze communicatie, RET, loopbaancoaching,Transactionele Analyse).
Mijn stijl is vriendelijk, duidelijk, analytisch, intuïtief en resultaatgericht.

Teamcoaching

Binnen een team kan door allerlei omstandigheden de samenwerking niet lekker (meer) lopen. De teamleden hebben daar vaak persoonlijk last van en ook de resultaten van de organisatie of het bedrijf of project  lijden er meestal onder. Meer info..

Loopbaancoaching

Het kan zijn dat je niet meer met plezier naar je werk gaat of dat er andere eisen aan je worden gesteld, of dat je je baan hebt verloren. Dan kan het zinvol zijn om samen met een loopbaancoach te onderzoeken waar je talenten, je kracht, je plezier en je kwaliteiten in zitten zodat je na afloop van het traject een gericht actieplan hebt om stappen te zetten in de richting van het werk dat  bij je past. Meer info..

Individuele wandelcoaching

Met wandelcoaching kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. In een serie van 4 wandelcoachgesprekken in de natuur staan we stil bij jouw wensen, kwaliteiten, drijfveren en doelen. En natuurlijk ook bij de vraag hoe je die doelen kunt bereiken! Het wandelen in de natuur versterkt dit proces uiterst positief. Steeds meer onderzoeken tonen het belang van bewegen en de helende werking van de natuur aan. In wandelcoaching wordt optimaal gebruik gemaakt van deze positieve effecten. Meer info…

Conflictcoaching

KEER HET CONFLICT

Als jij een conflict hebt dat jij graag zelf wilt oplossen, dan is conflictcoaching misschien iets voor jou. Een conflict kan ook worden opgelost doordat één van de partijen wordt gecoacht. Meer info…

………………………………………………………………………………………………………………………………………

Belangstelling?  Bel 06 45260769 of mail naar nanneke@barkman-co.nl