Individuele wandelcoaching

Wanneer? Als

 • je het moeilijk vindt om grenzen te voelen en aan te geven
 •  je niet weet wat je wèl wilt doen
 •  je duidelijker wilt communiceren
 •  je vastloopt in de samenwerking met collega’s
 • je binnen je huidige baan dingen wilt veranderen, maar je weet niet waar je moet beginnen
 • je een goede balans wilt tussen werken en de rest van je leven
 • je je eigen praktijk meer tot een succes wilt maken
 • je werkplezier weg is
 • je werkresultaten achter blijven
 • het werk niet meer passend voor je is
 • je professionele en persoonlijke ontwikkeling stagneert
 • er nieuwe eisen aan je worden gesteld
 • een nieuwe uitdaging ontbreekt
 • het niet goed meer voelt om naar het werk te gaan

Aanpak

Met wandelcoaching kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. In een serie van 5 wandelcoachgesprekken in de natuur staan we stil bij jouw wensen, kwaliteiten, drijfveren en doelen. En natuurlijk ook bij de vraag hoe je die doelen kunt bereiken! Het wandelen in de natuur versterkt dit proces uiterst positief. Steeds meer onderzoeken tonen het belang van bewegen en de helende werking van de natuur aan. In wandelcoaching wordt optimaal gebruik gemaakt van deze positieve effecten.
Dat leidt tot heldere keuzes, meer plezier, innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en grip op de situatie.

………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Ontdek je kwaliteiten en talenten en krijg weer plezier in je werk en je leven!

Belangstelling?  Bel 06 45260769 of mail naar nanneke@barkman-co.nl

Zie ook http://www.wandelcoach030.nl

Quotes van oud-clienten:

 “Nanneke, bedankt voor een stuk verdere persoonlijke ontwikkeling die je mij met de coaching hebt gebracht. De coaching was vertrouwd, open, speels en prettig! Je inzichten en adviezen zal ik zeker een plekje gaan geven door toepassing in het alledaagse leven!”

De coaching van Nanneke heb ik als heel plezierig ervaren. Niet alleen doordat Nanneke mij snel leek te doorgronden en mij de juiste vragen stelde, waardoor ik snel tot inzichten kwam. Maar ook omdat de gesprekken al lopende in de natuur plaatsvonden. Dit gaf mij veel meer ruimte om de dingen goed te voelen en om te zetten in daden. Als ik deze gesprekken op een kantoortje had gehad, was het proces zeker heel anders verlopen en was ik waarschijnlijk niet zo snel zo dicht bij mezelf gekomen.Dank je wel voor je eye openers, je geduld en je positiviteit!

“Ik ben vooral enthousiast over de aanpak. We werkten met opdrachten waarin ik steeds aan zet was en waar ik mijn eigen ideeën goed in kwijt kon. Waarna in de gesprekken Nanneke goed doorvroeg op wat daar eigenlijk achter zat. Al met al een leerzame ervaring die mij perspectief biedt voor de toekomst.”

Ik ken mezelf aardig, dacht ik. Maar tijdens de coachingssessies met Nanneke heb ik nieuwe inzichten over mijn functioneren gekregen. Met handvaten, waardoor ik met nieuwe energie verder kan in de laatste fase van mijn werkzame leven.”

De coaching heeft mij geholpen mijn grens te vinden en grens te stellen. Ik heb meer ruimte gekregen voor mijzelf, voor mijn eigen ontwikkeling, voor rust, voor een boek…….Bedankt!

Ik wil je bij deze bedanken voor je bezielende begeleiding. Er zijn wat kwartjes gevallen die ook stevig blijven liggen. Ik pluk er elke dag de vruchten van!”

“Nanneke heeft door haar manier van coachen mijn hart weer laten stralen, zonder te oordelen of veroordelen. Zij heeft mij geholpen mijn kracht (weer) te ontdekken. Door ook haar eigen levenslessen te delen ontstond er een verbinding die ik als zeer waardevol heb ervaren.”